T. ÇELıK Et Al. , "Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi," II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Manisa, Turkey, pp.72-76, 2012
ÇELıK, T. Et Al. 2012. Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi. II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , (Manisa, Turkey), 72-76.
ÇELıK, T., KIZIL, M., & ÖZ, F., (2012). Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi . II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı (pp.72-76). Manisa, Turkey
ÇELıK, TUĞBA, M. KIZIL, And Fatih ÖZ. "Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi," II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı, Manisa, Turkey, 2012
ÇELıK, TUĞBA Et Al. "Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi." II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Manisa, Turkey, pp.72-76, 2012
ÇELıK, T. KIZIL, M. And ÖZ, F. (2012) . "Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi." II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı , Manisa, Turkey, pp.72-76.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA ÇELıK Et Al. }, title={Farklı pişirme yöntemlerinin kaz etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve genel kimyasal bileşim üzerine olan etkisi}, congress name={II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı}, city={Manisa}, country={Turkey}, year={2012}, pages={72-76} }