Atıf Formatları
FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. ŞİŞİK OĞRAŞ Et Al. , "FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ," 7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ , Turkey, pp.42, 2011

ŞİŞİK OĞRAŞ, Ş. Et Al. 2011. FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ. 7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ , (Turkey), 42.

ŞİŞİK OĞRAŞ, Ş., KABAN, G., & KAYA, M., (2011). FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ . 7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ (pp.42). , Turkey

ŞİŞİK OĞRAŞ, Şeyma, Güzin KABAN, And Mükerrem KAYA. "FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ," 7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 2011

ŞİŞİK OĞRAŞ, Şeyma Ş. Et Al. "FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ." 7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ , Turkey, pp.42, 2011

ŞİŞİK OĞRAŞ, Ş. KABAN, G. And KAYA, M. (2011) . "FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ." 7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ , Turkey, p.42.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şeyma ŞİŞİK OĞRAŞ Et Al. }, title={FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ}, congress name={7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ}, city={}, country={Turkey}, year={2011}, pages={42} }