N. Çelik Et Al. , "FARKLI İÇECEKLERİN POSTERİOR KOMPOZİTLERİN RENK DEĞİŞİKLİĞİ VE YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ ÜZERİNE ETKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ," Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27, pp.27-33, 2017
Çelik, N. Et Al. 2017. FARKLI İÇECEKLERİN POSTERİOR KOMPOZİTLERİN RENK DEĞİŞİKLİĞİ VE YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ ÜZERİNE ETKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27 , 27-33.
Çelik, N., Sağsöz, Ö., & Gündoğdu, M., (2017). FARKLI İÇECEKLERİN POSTERİOR KOMPOZİTLERİN RENK DEĞİŞİKLİĞİ VE YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ ÜZERİNE ETKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27, 27-33.
Çelik, Neslihan, Ömer SAĞSÖZ, And Mustafa Gündoğdu. "FARKLI İÇECEKLERİN POSTERİOR KOMPOZİTLERİN RENK DEĞİŞİKLİĞİ VE YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ ÜZERİNE ETKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ," Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27, 27-33, 2017
Çelik, Neslihan Et Al. "FARKLI İÇECEKLERİN POSTERİOR KOMPOZİTLERİN RENK DEĞİŞİKLİĞİ VE YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ ÜZERİNE ETKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ." Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27, pp.27-33, 2017
Çelik, N. Sağsöz, Ö. And Gündoğdu, M. (2017) . "FARKLI İÇECEKLERİN POSTERİOR KOMPOZİTLERİN RENK DEĞİŞİKLİĞİ VE YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ ÜZERİNE ETKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ." Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.27, pp.27-33.
@article{article, author={Neslihan ÇELİK Et Al. }, title={FARKLI İÇECEKLERİN POSTERİOR KOMPOZİTLERİN RENK DEĞİŞİKLİĞİ VE YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ ÜZERİNE ETKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ}, journal={Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={27-33} }