M. KAYA Et Al. , "Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının ve Farklı Nitrit Dozlarının L. monocytogenes’in Gelişimi Üzerine Etkileri," Et ve Et Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.65-72, 1996
KAYA, M. Et Al. 1996. Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının ve Farklı Nitrit Dozlarının L. monocytogenes’in Gelişimi Üzerine Etkileri. Et ve Et Ürünleri Sempozyumu , (İstanbul, Turkey), 65-72.
KAYA, M., Gökalp, H. Y., & AKSU, M. İ., (1996). Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının ve Farklı Nitrit Dozlarının L. monocytogenes’in Gelişimi Üzerine Etkileri . Et ve Et Ürünleri Sempozyumu (pp.65-72). İstanbul, Turkey
KAYA, Mükerrem, Hüsnü Yusuf Gökalp, And Muhammet İrfan AKSU. "Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının ve Farklı Nitrit Dozlarının L. monocytogenes’in Gelişimi Üzerine Etkileri," Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 1996
KAYA, Mükerrem Et Al. "Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının ve Farklı Nitrit Dozlarının L. monocytogenes’in Gelişimi Üzerine Etkileri." Et ve Et Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.65-72, 1996
KAYA, M. Gökalp, H. Y. And AKSU, M. İ. (1996) . "Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının ve Farklı Nitrit Dozlarının L. monocytogenes’in Gelişimi Üzerine Etkileri." Et ve Et Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.65-72.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mükerrem KAYA Et Al. }, title={Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının ve Farklı Nitrit Dozlarının L. monocytogenes’in Gelişimi Üzerine Etkileri}, congress name={Et ve Et Ürünleri Sempozyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={1996}, pages={65-72} }