P. GÜL Et Al. , "Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri," Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , Safranbolu, Turkey, 2007
GÜL, P. Et Al. 2007. Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri. Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , (Safranbolu, Turkey).
GÜL, P., AKGÜL, N., AYSEL, G., & ATİLA, A., (2007). Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri . Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı, Safranbolu, Turkey
GÜL, Pınar Et Al. "Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri," Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı, Safranbolu, Turkey, 2007
GÜL, Pınar Et Al. "Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri." Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , Safranbolu, Turkey, 2007
GÜL, P. Et Al. (2007) . "Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri." Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , Safranbolu, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Pınar GÜL Et Al. }, title={Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri}, congress name={Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı}, city={Safranbolu}, country={Turkey}, year={2007}}