Atıf Formatları
Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. GÜL Et Al. , "Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri," Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , Safranbolu, Turkey, 2007

GÜL, P. Et Al. 2007. Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri. Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , (Safranbolu, Turkey).

GÜL, P., AKGÜL, N., AYSEL, G., & ATİLA, A., (2007). Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri . Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı, Safranbolu, Turkey

GÜL, Pınar Et Al. "Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri," Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı, Safranbolu, Turkey, 2007

GÜL, Pınar Et Al. "Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri." Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , Safranbolu, Turkey, 2007

GÜL, P. Et Al. (2007) . "Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri." Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , Safranbolu, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Pınar GÜL Et Al. }, title={Xylitollü Sakız Siyah Çay ve Beyaz Peynirin Tükürük pH ına Etkileri}, congress name={Restoratif Diş Hekimleri Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı}, city={Safranbolu}, country={Turkey}, year={2007}}