M. İ. AKSU Et Al. , "farklı Ph lı pastırma çemenlerinin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana liyofilize su ekstraktlarının etkisi," I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , 2016
AKSU, M. İ. Et Al. 2016. farklı Ph lı pastırma çemenlerinin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana liyofilize su ekstraktlarının etkisi. I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi .
AKSU, M. İ., TURAN, E., & ŞAT, İ. G., (2016). farklı Ph lı pastırma çemenlerinin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana liyofilize su ekstraktlarının etkisi . I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi
AKSU, MUHAMMET, EMRE TURAN, And İhsan Güngör ŞAT. "farklı Ph lı pastırma çemenlerinin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana liyofilize su ekstraktlarının etkisi," I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 2016
AKSU, MUHAMMET İ. Et Al. "farklı Ph lı pastırma çemenlerinin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana liyofilize su ekstraktlarının etkisi." I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , 2016
AKSU, M. İ. TURAN, E. And ŞAT, İ. G. (2016) . "farklı Ph lı pastırma çemenlerinin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana liyofilize su ekstraktlarının etkisi." I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUHAMMET İRFAN AKSU Et Al. }, title={farklı Ph lı pastırma çemenlerinin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana liyofilize su ekstraktlarının etkisi}, congress name={I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2016}}