Ş. ÇELEBİ, "Değişik Seviyelerde Humat İçeren Rasyonların ve Canlı Ağırlığın Yumurtacı Tavuklarda Performans ve Yumurta Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50, no.3, pp.299-304, 2019
ÇELEBİ, Ş. 2019. Değişik Seviyelerde Humat İçeren Rasyonların ve Canlı Ağırlığın Yumurtacı Tavuklarda Performans ve Yumurta Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50, no.3 , 299-304.
ÇELEBİ, Ş., (2019). Değişik Seviyelerde Humat İçeren Rasyonların ve Canlı Ağırlığın Yumurtacı Tavuklarda Performans ve Yumurta Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50, no.3, 299-304.
ÇELEBİ, Şaban. "Değişik Seviyelerde Humat İçeren Rasyonların ve Canlı Ağırlığın Yumurtacı Tavuklarda Performans ve Yumurta Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50, no.3, 299-304, 2019
ÇELEBİ, Şaban. "Değişik Seviyelerde Humat İçeren Rasyonların ve Canlı Ağırlığın Yumurtacı Tavuklarda Performans ve Yumurta Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50, no.3, pp.299-304, 2019
ÇELEBİ, Ş. (2019) . "Değişik Seviyelerde Humat İçeren Rasyonların ve Canlı Ağırlığın Yumurtacı Tavuklarda Performans ve Yumurta Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50, no.3, pp.299-304.
@article{article, author={Şaban ÇELEBİ}, title={Değişik Seviyelerde Humat İçeren Rasyonların ve Canlı Ağırlığın Yumurtacı Tavuklarda Performans ve Yumurta Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2019, pages={299-304} }