T. TURGUT And S. ÇAKMAKÇI, "Pastörize sütlerde B2 vitamininin tahrip olması üzerine ışık kaynağı ışık şiddeti ve muhafaza süresinin etkisi," Gıda , vol.28, pp.461-465, 2014
TURGUT, T. And ÇAKMAKÇI, S. 2014. Pastörize sütlerde B2 vitamininin tahrip olması üzerine ışık kaynağı ışık şiddeti ve muhafaza süresinin etkisi. Gıda , vol.28 , 461-465.
TURGUT, T., & ÇAKMAKÇI, S., (2014). Pastörize sütlerde B2 vitamininin tahrip olması üzerine ışık kaynağı ışık şiddeti ve muhafaza süresinin etkisi. Gıda , vol.28, 461-465.
TURGUT, Tamer, And Songül ÇAKMAKÇI. "Pastörize sütlerde B2 vitamininin tahrip olması üzerine ışık kaynağı ışık şiddeti ve muhafaza süresinin etkisi," Gıda , vol.28, 461-465, 2014
TURGUT, Tamer And ÇAKMAKÇI, Songül. "Pastörize sütlerde B2 vitamininin tahrip olması üzerine ışık kaynağı ışık şiddeti ve muhafaza süresinin etkisi." Gıda , vol.28, pp.461-465, 2014
TURGUT, T. And ÇAKMAKÇI, S. (2014) . "Pastörize sütlerde B2 vitamininin tahrip olması üzerine ışık kaynağı ışık şiddeti ve muhafaza süresinin etkisi." Gıda , vol.28, pp.461-465.
@article{article, author={Tamer TURGUT And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Pastörize sütlerde B2 vitamininin tahrip olması üzerine ışık kaynağı ışık şiddeti ve muhafaza süresinin etkisi}, journal={Gıda}, year=2014, pages={461-465} }