A. BARAN Et Al. , "Peynirde Mikrobiyel Lipolizin Oluşumu ve Lezzet Gelişimine Katkısı," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3, pp.211-219, 2012
BARAN, A. Et Al. 2012. Peynirde Mikrobiyel Lipolizin Oluşumu ve Lezzet Gelişimine Katkısı. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3 , 211-219.
BARAN, A., ERDOĞAN, A., & ATASEVER, M., (2012). Peynirde Mikrobiyel Lipolizin Oluşumu ve Lezzet Gelişimine Katkısı. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3, 211-219.
BARAN, Alper, Ahmet ERDOĞAN, And Mustafa ATASEVER. "Peynirde Mikrobiyel Lipolizin Oluşumu ve Lezzet Gelişimine Katkısı," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3, 211-219, 2012
BARAN, Alper Et Al. "Peynirde Mikrobiyel Lipolizin Oluşumu ve Lezzet Gelişimine Katkısı." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3, pp.211-219, 2012
BARAN, A. ERDOĞAN, A. And ATASEVER, M. (2012) . "Peynirde Mikrobiyel Lipolizin Oluşumu ve Lezzet Gelişimine Katkısı." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3, pp.211-219.
@article{article, author={Alper BARAN Et Al. }, title={Peynirde Mikrobiyel Lipolizin Oluşumu ve Lezzet Gelişimine Katkısı}, journal={Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2012, pages={211-219} }