H. G. KOTANCILAR Et Al. Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulama Kılavuzu. Erzurum: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYIN NO: 867, ZİRAAT FAKÜLTESİ YAYIN NO:3352002, pp.245
KOTANCILAR, H. G. Et Al. 2002. Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulama Kılavuzu . ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYIN NO: 867, ZİRAAT FAKÜLTESİ YAYIN NO:335, Erzurum.
KOTANCILAR, H. G., CERTEL, M., ELGÜN, A., & ZEKİ, E., (2002). Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulama Kılavuzu . Erzurum: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYIN NO: 867, ZİRAAT FAKÜLTESİ YAYIN NO:335.
KOTANCILAR, Halis Et Al. Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulama Kılavuzu . Erzurum: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYIN NO: 867, ZİRAAT FAKÜLTESİ YAYIN NO:335, 2002
KOTANCILAR, Halis G. Et Al. Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulama Kılavuzu . ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYIN NO: 867, ZİRAAT FAKÜLTESİ YAYIN NO:335, 2002.
KOTANCILAR, H. G. Et Al. (2002) Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulama Kılavuzu . 3rd edn. Erzurum: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYIN NO: 867, ZİRAAT FAKÜLTESİ YAYIN NO:335.
@book{book, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulama Kılavuzu}, publisher={ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYIN NO: 867, ZİRAAT FAKÜLTESİ YAYIN NO:335}, year={2002} }