A. AKKÖSE, "Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi," Akademik Gıda , vol.16, pp.120-126, 2018
AKKÖSE, A. 2018. Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi. Akademik Gıda , vol.16 , 120-126.
AKKÖSE, A., (2018). Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi. Akademik Gıda , vol.16, 120-126.
AKKÖSE, Ahmet. "Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi," Akademik Gıda , vol.16, 120-126, 2018
AKKÖSE, Ahmet. "Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi." Akademik Gıda , vol.16, pp.120-126, 2018
AKKÖSE, A. (2018) . "Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi." Akademik Gıda , vol.16, pp.120-126.
@article{article, author={Ahmet AKKÖSE}, title={Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi}, journal={Akademik Gıda}, year=2018, pages={120-126} }