S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların bazı kalite kriterleri üzerine etkisi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.28, pp.390-404, 1996
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 1996. Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların bazı kalite kriterleri üzerine etkisi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.28 , 390-404.
ÇAKMAKÇI, S., TÜRKOĞLU, H., & ÇAĞLAR, A., (1996). Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların bazı kalite kriterleri üzerine etkisi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.28, 390-404.
ÇAKMAKÇI, Songül, HÜSEYİN TÜRKOĞLU, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların bazı kalite kriterleri üzerine etkisi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.28, 390-404, 1996
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların bazı kalite kriterleri üzerine etkisi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.28, pp.390-404, 1996
ÇAKMAKÇI, S. TÜRKOĞLU, H. And ÇAĞLAR, A. (1996) . "Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların bazı kalite kriterleri üzerine etkisi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.28, pp.390-404.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Meyve çeşidi ve muhafaza süresinin meyveli yoğurtların bazı kalite kriterleri üzerine etkisi}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg.}, year=1996, pages={390-404} }