A. KAYA Et Al. , "Geç Dönemde Organik Asit İlavesinin Yumurtlama Performansı Yumurta Kalite Özellikleri ve Bağırsak pH sı Üzerine Etkisi Atatürk Üniversitesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1, pp.15-19, 2014
KAYA, A. Et Al. 2014. Geç Dönemde Organik Asit İlavesinin Yumurtlama Performansı Yumurta Kalite Özellikleri ve Bağırsak pH sı Üzerine Etkisi Atatürk Üniversitesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1 , 15-19.
KAYA, A., KAYA, H., GÜL, M., & ÇELEBİ, Ş., (2014). Geç Dönemde Organik Asit İlavesinin Yumurtlama Performansı Yumurta Kalite Özellikleri ve Bağırsak pH sı Üzerine Etkisi Atatürk Üniversitesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1, 15-19.
KAYA, ADEM Et Al. "Geç Dönemde Organik Asit İlavesinin Yumurtlama Performansı Yumurta Kalite Özellikleri ve Bağırsak pH sı Üzerine Etkisi Atatürk Üniversitesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1, 15-19, 2014
KAYA, ADEM Et Al. "Geç Dönemde Organik Asit İlavesinin Yumurtlama Performansı Yumurta Kalite Özellikleri ve Bağırsak pH sı Üzerine Etkisi Atatürk Üniversitesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1, pp.15-19, 2014
KAYA, A. Et Al. (2014) . "Geç Dönemde Organik Asit İlavesinin Yumurtlama Performansı Yumurta Kalite Özellikleri ve Bağırsak pH sı Üzerine Etkisi Atatürk Üniversitesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.45, no.1, pp.15-19.
@article{article, author={ADEM KAYA Et Al. }, title={Geç Dönemde Organik Asit İlavesinin Yumurtlama Performansı Yumurta Kalite Özellikleri ve Bağırsak pH sı Üzerine Etkisi Atatürk Üniversitesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2014, pages={15-19} }