M. A. SALIK And S. ÇAKMAKÇI, "Fonksiyonel Gıda Endüstrisinde Yeni Bir Trend: Probiyotik Maya Saccharomyces boulardii," Ganud-V International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , İstanbul, Turkey, pp.206-214, 2023
SALIK, M. A. And ÇAKMAKÇI, S. 2023. Fonksiyonel Gıda Endüstrisinde Yeni Bir Trend: Probiyotik Maya Saccharomyces boulardii. Ganud-V International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , (İstanbul, Turkey), 206-214.
SALIK, M. A., & ÇAKMAKÇI, S., (2023). Fonksiyonel Gıda Endüstrisinde Yeni Bir Trend: Probiyotik Maya Saccharomyces boulardii . Ganud-V International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics (pp.206-214). İstanbul, Turkey
SALIK, MEHMET, And Songül ÇAKMAKÇI. "Fonksiyonel Gıda Endüstrisinde Yeni Bir Trend: Probiyotik Maya Saccharomyces boulardii," Ganud-V International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, İstanbul, Turkey, 2023
SALIK, MEHMET A. And ÇAKMAKÇI, Songül. "Fonksiyonel Gıda Endüstrisinde Yeni Bir Trend: Probiyotik Maya Saccharomyces boulardii." Ganud-V International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , İstanbul, Turkey, pp.206-214, 2023
SALIK, M. A. And ÇAKMAKÇI, S. (2023) . "Fonksiyonel Gıda Endüstrisinde Yeni Bir Trend: Probiyotik Maya Saccharomyces boulardii." Ganud-V International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics , İstanbul, Turkey, pp.206-214.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET ALİ SALIK And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Fonksiyonel Gıda Endüstrisinde Yeni Bir Trend: Probiyotik Maya Saccharomyces boulardii}, congress name={Ganud-V International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2023}, pages={206-214} }