F. DADAŞOĞLU, "Yumuşak Çürüklük Etmeni Bacillus pumilus İzolatlarına KarşıÇakşır Otu (Ferula communis) Uçucu Yağ ve EkstrelerininAntibakteriyal Etkisi," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.6, pp.83-90, 2016
DADAŞOĞLU, F. 2016. Yumuşak Çürüklük Etmeni Bacillus pumilus İzolatlarına KarşıÇakşır Otu (Ferula communis) Uçucu Yağ ve EkstrelerininAntibakteriyal Etkisi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.6 , 83-90.
DADAŞOĞLU, F., (2016). Yumuşak Çürüklük Etmeni Bacillus pumilus İzolatlarına KarşıÇakşır Otu (Ferula communis) Uçucu Yağ ve EkstrelerininAntibakteriyal Etkisi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.6, 83-90.
DADAŞOĞLU, Fatih. "Yumuşak Çürüklük Etmeni Bacillus pumilus İzolatlarına KarşıÇakşır Otu (Ferula communis) Uçucu Yağ ve EkstrelerininAntibakteriyal Etkisi," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.6, 83-90, 2016
DADAŞOĞLU, Fatih. "Yumuşak Çürüklük Etmeni Bacillus pumilus İzolatlarına KarşıÇakşır Otu (Ferula communis) Uçucu Yağ ve EkstrelerininAntibakteriyal Etkisi." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.6, pp.83-90, 2016
DADAŞOĞLU, F. (2016) . "Yumuşak Çürüklük Etmeni Bacillus pumilus İzolatlarına KarşıÇakşır Otu (Ferula communis) Uçucu Yağ ve EkstrelerininAntibakteriyal Etkisi." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.6, pp.83-90.
@article{article, author={Fatih DADAŞOĞLU}, title={Yumuşak Çürüklük Etmeni Bacillus pumilus İzolatlarına KarşıÇakşır Otu (Ferula communis) Uçucu Yağ ve EkstrelerininAntibakteriyal Etkisi}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2016, pages={83-90} }