H. KAYA And M. MACİT, "Yumurtlamanın Son Dönemindeki Yumurtacı Tavukların Rasyonlarına Bor (Ortoborik Asit) İlavesinin Bazı Yumurta Sarısı Parametreleri Üzerine Etkisi," Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology , vol.6, no.3, pp.278-284, 2018
KAYA, H. And MACİT, M. 2018. Yumurtlamanın Son Dönemindeki Yumurtacı Tavukların Rasyonlarına Bor (Ortoborik Asit) İlavesinin Bazı Yumurta Sarısı Parametreleri Üzerine Etkisi. Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology , vol.6, no.3 , 278-284.
KAYA, H., & MACİT, M., (2018). Yumurtlamanın Son Dönemindeki Yumurtacı Tavukların Rasyonlarına Bor (Ortoborik Asit) İlavesinin Bazı Yumurta Sarısı Parametreleri Üzerine Etkisi. Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology , vol.6, no.3, 278-284.
KAYA, HACER, And Muhlis MACİT. "Yumurtlamanın Son Dönemindeki Yumurtacı Tavukların Rasyonlarına Bor (Ortoborik Asit) İlavesinin Bazı Yumurta Sarısı Parametreleri Üzerine Etkisi," Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology , vol.6, no.3, 278-284, 2018
KAYA, HACER And MACİT, Muhlis. "Yumurtlamanın Son Dönemindeki Yumurtacı Tavukların Rasyonlarına Bor (Ortoborik Asit) İlavesinin Bazı Yumurta Sarısı Parametreleri Üzerine Etkisi." Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology , vol.6, no.3, pp.278-284, 2018
KAYA, H. And MACİT, M. (2018) . "Yumurtlamanın Son Dönemindeki Yumurtacı Tavukların Rasyonlarına Bor (Ortoborik Asit) İlavesinin Bazı Yumurta Sarısı Parametreleri Üzerine Etkisi." Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology , vol.6, no.3, pp.278-284.
@article{article, author={HACER KAYA And author={Muhlis MACİT}, title={Yumurtlamanın Son Dönemindeki Yumurtacı Tavukların Rasyonlarına Bor (Ortoborik Asit) İlavesinin Bazı Yumurta Sarısı Parametreleri Üzerine Etkisi}, journal={Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology}, year=2018, pages={278-284} }