S. YILDIRIM ÇELİK Et Al. , "Agrobacterium radiobacter den Pektin Liyaz Enziminin Üretilmesi Saflastırılması Karakterize Edilip Meyve Suyu Üretiminde Kullanılması," Akademik Gıda , vol.13, no.3, pp.216-222, 2015
YILDIRIM ÇELİK, S. Et Al. 2015. Agrobacterium radiobacter den Pektin Liyaz Enziminin Üretilmesi Saflastırılması Karakterize Edilip Meyve Suyu Üretiminde Kullanılması. Akademik Gıda , vol.13, no.3 , 216-222.
YILDIRIM ÇELİK, S., DEMİR, Y., DEMİR, N., GÜLLÜCE, M., & BARIŞ, Ö., (2015). Agrobacterium radiobacter den Pektin Liyaz Enziminin Üretilmesi Saflastırılması Karakterize Edilip Meyve Suyu Üretiminde Kullanılması. Akademik Gıda , vol.13, no.3, 216-222.
YILDIRIM ÇELİK, SAFİNUR Et Al. "Agrobacterium radiobacter den Pektin Liyaz Enziminin Üretilmesi Saflastırılması Karakterize Edilip Meyve Suyu Üretiminde Kullanılması," Akademik Gıda , vol.13, no.3, 216-222, 2015
YILDIRIM ÇELİK, SAFİNUR Y. Et Al. "Agrobacterium radiobacter den Pektin Liyaz Enziminin Üretilmesi Saflastırılması Karakterize Edilip Meyve Suyu Üretiminde Kullanılması." Akademik Gıda , vol.13, no.3, pp.216-222, 2015
YILDIRIM ÇELİK, S. Et Al. (2015) . "Agrobacterium radiobacter den Pektin Liyaz Enziminin Üretilmesi Saflastırılması Karakterize Edilip Meyve Suyu Üretiminde Kullanılması." Akademik Gıda , vol.13, no.3, pp.216-222.
@article{article, author={SAFİNUR YILDIRIM ÇELİK Et Al. }, title={Agrobacterium radiobacter den Pektin Liyaz Enziminin Üretilmesi Saflastırılması Karakterize Edilip Meyve Suyu Üretiminde Kullanılması}, journal={Akademik Gıda}, year=2015, pages={216-222} }