Ş. ARAS HİSAR Et Al. , "Modifiye atmosferde ambalajlamanın gökkuşağı alabalığı Oncorhynchus mykiss filetolarının mikrobiyolojik özelliklerine etkisi," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2003
ARAS HİSAR, Ş. Et Al. 2003. Modifiye atmosferde ambalajlamanın gökkuşağı alabalığı Oncorhynchus mykiss filetolarının mikrobiyolojik özelliklerine etkisi. 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
ARAS HİSAR, Ş., HİSAR, O., KAYA, M., & YANIK, T., (2003). Modifiye atmosferde ambalajlamanın gökkuşağı alabalığı Oncorhynchus mykiss filetolarının mikrobiyolojik özelliklerine etkisi . 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
ARAS HİSAR, ŞÜKRİYE Et Al. "Modifiye atmosferde ambalajlamanın gökkuşağı alabalığı Oncorhynchus mykiss filetolarının mikrobiyolojik özelliklerine etkisi," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2003
ARAS HİSAR, ŞÜKRİYE A. Et Al. "Modifiye atmosferde ambalajlamanın gökkuşağı alabalığı Oncorhynchus mykiss filetolarının mikrobiyolojik özelliklerine etkisi." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2003
ARAS HİSAR, Ş. Et Al. (2003) . "Modifiye atmosferde ambalajlamanın gökkuşağı alabalığı Oncorhynchus mykiss filetolarının mikrobiyolojik özelliklerine etkisi." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞÜKRİYE ARAS HİSAR Et Al. }, title={Modifiye atmosferde ambalajlamanın gökkuşağı alabalığı Oncorhynchus mykiss filetolarının mikrobiyolojik özelliklerine etkisi}, congress name={3. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2003}}