A. Baran Et Al. , "A New Therapeutic Approach to Foods: microRNA," Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.3, pp.1266-1274, 2019
Baran, A. Et Al. 2019. A New Therapeutic Approach to Foods: microRNA. Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.3 , 1266-1274.
Baran, A., Erdoğan, A., Turgut, T., & Adıgüzel, M. C., (2019). A New Therapeutic Approach to Foods: microRNA. Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.3, 1266-1274.
Baran, Alper Et Al. "A New Therapeutic Approach to Foods: microRNA," Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.3, 1266-1274, 2019
Baran, Alper Et Al. "A New Therapeutic Approach to Foods: microRNA." Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.3, pp.1266-1274, 2019
Baran, A. Et Al. (2019) . "A New Therapeutic Approach to Foods: microRNA." Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.3, pp.1266-1274.
@article{article, author={Alper BARAN Et Al. }, title={A New Therapeutic Approach to Foods: microRNA}, journal={Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2019, pages={1266-1274} }