E. Aşkan Et Al. , "Erzurum İlinde Taze Fasulye Üretim Maliyeti," Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.31, no.3, pp.243-247, 2018
Aşkan, E. Et Al. 2018. Erzurum İlinde Taze Fasulye Üretim Maliyeti. Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.31, no.3 , 243-247.
Aşkan, E., Dağdemir, V., & Tercan, S., (2018). Erzurum İlinde Taze Fasulye Üretim Maliyeti. Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.31, no.3, 243-247.
Aşkan, Emine, Vedat DAĞDEMİR, And Serkan Tercan. "Erzurum İlinde Taze Fasulye Üretim Maliyeti," Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.31, no.3, 243-247, 2018
Aşkan, Emine Et Al. "Erzurum İlinde Taze Fasulye Üretim Maliyeti." Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.31, no.3, pp.243-247, 2018
Aşkan, E. Dağdemir, V. And Tercan, S. (2018) . "Erzurum İlinde Taze Fasulye Üretim Maliyeti." Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi) , vol.31, no.3, pp.243-247.
@article{article, author={Emine Aşkan Et Al. }, title={Erzurum İlinde Taze Fasulye Üretim Maliyeti}, journal={Mediterranean Agricultural Sciences (Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi)}, year=2018, pages={243-247} }