S. Çakmakçı And M. A. Salık, "Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli," Akademik Gıda , vol.21, no.1, pp.90-100, 2023
Çakmakçı, S. And Salık, M. A. 2023. Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli. Akademik Gıda , vol.21, no.1 , 90-100.
Çakmakçı, S., & Salık, M. A., (2023). Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli. Akademik Gıda , vol.21, no.1, 90-100.
Çakmakçı, Songül, And Mehmet Ali Salık. "Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli," Akademik Gıda , vol.21, no.1, 90-100, 2023
Çakmakçı, Songül And Salık, Mehmet A. . "Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli." Akademik Gıda , vol.21, no.1, pp.90-100, 2023
Çakmakçı, S. And Salık, M. A. (2023) . "Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli." Akademik Gıda , vol.21, no.1, pp.90-100.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={Mehmet Ali Salık}, title={Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli}, journal={Akademik Gıda}, year=2023, pages={90-100} }