G. Alak Et Al. , "Su Ürünleri Kaynaklı Zehirlenmeler ve Semptomları," Uluslararası Gıda Tarım ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, 2012
Alak, G. Et Al. 2012. Su Ürünleri Kaynaklı Zehirlenmeler ve Semptomları. Uluslararası Gıda Tarım ve Gastronomi Kongresi , (Antalya, Turkey).
Alak, G., Uçar, A., & Atamanalp, M., (2012). Su Ürünleri Kaynaklı Zehirlenmeler ve Semptomları . Uluslararası Gıda Tarım ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Turkey
Alak, Gonca, Arzu UÇAR, And Muhammed ATAMANALP. "Su Ürünleri Kaynaklı Zehirlenmeler ve Semptomları," Uluslararası Gıda Tarım ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Turkey, 2012
Alak, Gonca Et Al. "Su Ürünleri Kaynaklı Zehirlenmeler ve Semptomları." Uluslararası Gıda Tarım ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, 2012
Alak, G. Uçar, A. And Atamanalp, M. (2012) . "Su Ürünleri Kaynaklı Zehirlenmeler ve Semptomları." Uluslararası Gıda Tarım ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gonca ALAK Et Al. }, title={Su Ürünleri Kaynaklı Zehirlenmeler ve Semptomları}, congress name={Uluslararası Gıda Tarım ve Gastronomi Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2012}}