F. ÖZ And T. ÇELİK, "Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu.," YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey, 2015
ÖZ, F. And ÇELİK, T. 2015. Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu.. YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , (Turkey).
ÖZ, F., & ÇELİK, T., (2015). Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu. . YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey
ÖZ, Fatih, And TUĞBA ÇELİK. "Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu.," YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey, 2015
ÖZ, Fatih And ÇELİK, TUĞBA. "Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu.." YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey, 2015
ÖZ, F. And ÇELİK, T. (2015) . "Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu.." YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih ÖZ And author={TUĞBA ÇELİK}, title={Farklı pişirme yöntemleri ile pişirilen kaz göğüs ve but spesiyal etinin yağ içeriği ve yağ asidi kompozisyonu.}, congress name={YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}