Atıf Formatları
Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. G. KOTANCILAR Et Al. , "Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri," XIII. Biyoteknoloji Kongresi , Turkey, 2003

KOTANCILAR, H. G. Et Al. 2003. Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri. XIII. Biyoteknoloji Kongresi , (Turkey).

KOTANCILAR, H. G., DİKBAŞ, N., & KARAOĞLU, M. M., (2003). Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri . XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Turkey

KOTANCILAR, Halis, Neslihan DİKBAŞ, And Mehmet Murat KARAOĞLU. "Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri," XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Turkey, 2003

KOTANCILAR, Halis G. Et Al. "Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri." XIII. Biyoteknoloji Kongresi , Turkey, 2003

KOTANCILAR, H. G. DİKBAŞ, N. And KARAOĞLU, M. M. (2003) . "Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri." XIII. Biyoteknoloji Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Francala Ekmeğinin Aroma Bileşenleri}, congress name={XIII. Biyoteknoloji Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2003}}