Ö. ALPAGO Et Al. , "The Effect of Plant Growth Promoting Rhizobacteria on Curly (Lactuca sativa var. crispa) Lettuce Production," Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, pp.300-310, 2023
ALPAGO, Ö. Et Al. 2023. The Effect of Plant Growth Promoting Rhizobacteria on Curly (Lactuca sativa var. crispa) Lettuce Production. Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3 , 300-310.
ALPAGO, Ö., YEŞİLDAĞ, M. F., SUNYAR, B., & ÇORUH, İ., (2023). The Effect of Plant Growth Promoting Rhizobacteria on Curly (Lactuca sativa var. crispa) Lettuce Production. Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, 300-310.
ALPAGO, ÖMER Et Al. "The Effect of Plant Growth Promoting Rhizobacteria on Curly (Lactuca sativa var. crispa) Lettuce Production," Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, 300-310, 2023
ALPAGO, ÖMER Et Al. "The Effect of Plant Growth Promoting Rhizobacteria on Curly (Lactuca sativa var. crispa) Lettuce Production." Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, pp.300-310, 2023
ALPAGO, Ö. Et Al. (2023) . "The Effect of Plant Growth Promoting Rhizobacteria on Curly (Lactuca sativa var. crispa) Lettuce Production." Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, pp.300-310.
@article{article, author={ÖMER ALPAGO Et Al. }, title={The Effect of Plant Growth Promoting Rhizobacteria on Curly (Lactuca sativa var. crispa) Lettuce Production}, journal={Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi}, year=2023, pages={300-310} }