S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "İnsan beslenmesinde yoğurdun yeri ve önemi," Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.384, pp.29-35, 1993
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 1993. İnsan beslenmesinde yoğurdun yeri ve önemi. Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.384 , 29-35.
ÇAKMAKÇI, S., ÇAĞLAR, A., & TÜRKOĞLU, H., (1993). İnsan beslenmesinde yoğurdun yeri ve önemi. Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.384, 29-35.
ÇAKMAKÇI, Songül, ABDULLAH ÇAĞLAR, And HÜSEYİN TÜRKOĞLU. "İnsan beslenmesinde yoğurdun yeri ve önemi," Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.384, 29-35, 1993
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "İnsan beslenmesinde yoğurdun yeri ve önemi." Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.384, pp.29-35, 1993
ÇAKMAKÇI, S. ÇAĞLAR, A. And TÜRKOĞLU, H. (1993) . "İnsan beslenmesinde yoğurdun yeri ve önemi." Standard Ekonomik ve Teknik Dergi , vol.384, pp.29-35.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={İnsan beslenmesinde yoğurdun yeri ve önemi}, journal={Standard Ekonomik ve Teknik Dergi}, year=1993, pages={29-35} }