S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Havuç (Daucus carota L.) Püresi İlavesiyle Üretilen Probiyotik Dondurmaların Bazı Kalite Kriterleri," 2. Uluslararası Gaziantep Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Gaziantep, Turkey, 2024
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 2024. Havuç (Daucus carota L.) Püresi İlavesiyle Üretilen Probiyotik Dondurmaların Bazı Kalite Kriterleri. 2. Uluslararası Gaziantep Bilimsel Araştırmalar Kongresi , (Gaziantep, Turkey).
ÇAKMAKÇI, S., TAŞBAŞI, K., & SALIK, M. A., (2024). Havuç (Daucus carota L.) Püresi İlavesiyle Üretilen Probiyotik Dondurmaların Bazı Kalite Kriterleri . 2. Uluslararası Gaziantep Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Gaziantep, Turkey
ÇAKMAKÇI, Songül, KÜBRA TAŞBAŞI, And MEHMET ALİ SALIK. "Havuç (Daucus carota L.) Püresi İlavesiyle Üretilen Probiyotik Dondurmaların Bazı Kalite Kriterleri," 2. Uluslararası Gaziantep Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Gaziantep, Turkey, 2024
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "Havuç (Daucus carota L.) Püresi İlavesiyle Üretilen Probiyotik Dondurmaların Bazı Kalite Kriterleri." 2. Uluslararası Gaziantep Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Gaziantep, Turkey, 2024
ÇAKMAKÇI, S. TAŞBAŞI, K. And SALIK, M. A. (2024) . "Havuç (Daucus carota L.) Püresi İlavesiyle Üretilen Probiyotik Dondurmaların Bazı Kalite Kriterleri." 2. Uluslararası Gaziantep Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Gaziantep, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Havuç (Daucus carota L.) Püresi İlavesiyle Üretilen Probiyotik Dondurmaların Bazı Kalite Kriterleri}, congress name={2. Uluslararası Gaziantep Bilimsel Araştırmalar Kongresi}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2024}}