M. ŞENGÜL And S. ÇAKMAKÇI, "Çiğ ve pastörize inek sütünden yapılan ve farklı ambalaj materyallerinde olgunlaştırılan tulum peynirlerinde bazı kalite kriterleri 1 Peynir suyu ile olan kayıplar ve peynirlerin bazı özellikleri," Süt Teknolojisi , vol.1, pp.13-21, 1996
ŞENGÜL, M. And ÇAKMAKÇI, S. 1996. Çiğ ve pastörize inek sütünden yapılan ve farklı ambalaj materyallerinde olgunlaştırılan tulum peynirlerinde bazı kalite kriterleri 1 Peynir suyu ile olan kayıplar ve peynirlerin bazı özellikleri. Süt Teknolojisi , vol.1 , 13-21.
ŞENGÜL, M., & ÇAKMAKÇI, S., (1996). Çiğ ve pastörize inek sütünden yapılan ve farklı ambalaj materyallerinde olgunlaştırılan tulum peynirlerinde bazı kalite kriterleri 1 Peynir suyu ile olan kayıplar ve peynirlerin bazı özellikleri. Süt Teknolojisi , vol.1, 13-21.
ŞENGÜL, Mustafa, And Songül ÇAKMAKÇI. "Çiğ ve pastörize inek sütünden yapılan ve farklı ambalaj materyallerinde olgunlaştırılan tulum peynirlerinde bazı kalite kriterleri 1 Peynir suyu ile olan kayıplar ve peynirlerin bazı özellikleri," Süt Teknolojisi , vol.1, 13-21, 1996
ŞENGÜL, Mustafa And ÇAKMAKÇI, Songül. "Çiğ ve pastörize inek sütünden yapılan ve farklı ambalaj materyallerinde olgunlaştırılan tulum peynirlerinde bazı kalite kriterleri 1 Peynir suyu ile olan kayıplar ve peynirlerin bazı özellikleri." Süt Teknolojisi , vol.1, pp.13-21, 1996
ŞENGÜL, M. And ÇAKMAKÇI, S. (1996) . "Çiğ ve pastörize inek sütünden yapılan ve farklı ambalaj materyallerinde olgunlaştırılan tulum peynirlerinde bazı kalite kriterleri 1 Peynir suyu ile olan kayıplar ve peynirlerin bazı özellikleri." Süt Teknolojisi , vol.1, pp.13-21.
@article{article, author={Mustafa ŞENGÜL And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Çiğ ve pastörize inek sütünden yapılan ve farklı ambalaj materyallerinde olgunlaştırılan tulum peynirlerinde bazı kalite kriterleri 1 Peynir suyu ile olan kayıplar ve peynirlerin bazı özellikleri}, journal={Süt Teknolojisi}, year=1996, pages={13-21} }