B. DUMLU And Ş. C. BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, "NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN AYÇİÇEĞİ TOHUMU KÜSPESİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ," Muş Uluslararası Tarım Kongresi , Muş, Turkey, pp.1, 2019
DUMLU, B. And BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C. 2019. NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN AYÇİÇEĞİ TOHUMU KÜSPESİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ. Muş Uluslararası Tarım Kongresi , (Muş, Turkey), 1.
DUMLU, B., & BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C., (2019). NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN AYÇİÇEĞİ TOHUMU KÜSPESİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ . Muş Uluslararası Tarım Kongresi (pp.1). Muş, Turkey
DUMLU, Büşra, And Şaziye Canan BÖLÜKBAŞI AKTAŞ. "NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN AYÇİÇEĞİ TOHUMU KÜSPESİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ," Muş Uluslararası Tarım Kongresi, Muş, Turkey, 2019
DUMLU, Büşra And BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Şaziye C. . "NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN AYÇİÇEĞİ TOHUMU KÜSPESİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ." Muş Uluslararası Tarım Kongresi , Muş, Turkey, pp.1, 2019
DUMLU, B. And BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C. (2019) . "NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN AYÇİÇEĞİ TOHUMU KÜSPESİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ." Muş Uluslararası Tarım Kongresi , Muş, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Büşra DUMLU And author={Şaziye Canan BÖLÜKBAŞI AKTAŞ}, title={NAR KABUĞU İLAVE EDİLEREK PEYNİR ALTI SUYU İLE KATI FAZ FERMANTASYONUNATABİ TUTULAN AYÇİÇEĞİ TOHUMU KÜSPESİNİN BESİN DEĞERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ}, congress name={Muş Uluslararası Tarım Kongresi}, city={Muş}, country={Turkey}, year={2019}, pages={1} }