S. Ercişli Et Al. , "Uzundere Bölgesinde Yabani Yenilebilir Meyve Biyoçeşitliliği: Önemli Bir Kültürel Miras Unsuru," Tarih Boyunca Anadolu-Gürcistan İlişkileri Uluslararası Sempozyumu , Erzurum, Turkey, pp.1-5, 2018
Ercişli, S. Et Al. 2018. Uzundere Bölgesinde Yabani Yenilebilir Meyve Biyoçeşitliliği: Önemli Bir Kültürel Miras Unsuru. Tarih Boyunca Anadolu-Gürcistan İlişkileri Uluslararası Sempozyumu , (Erzurum, Turkey), 1-5.
Ercişli, S., İlhan, G., Sağbaş, H. İ., & Özkan, G., (2018). Uzundere Bölgesinde Yabani Yenilebilir Meyve Biyoçeşitliliği: Önemli Bir Kültürel Miras Unsuru . Tarih Boyunca Anadolu-Gürcistan İlişkileri Uluslararası Sempozyumu (pp.1-5). Erzurum, Turkey
Ercişli, Sezai Et Al. "Uzundere Bölgesinde Yabani Yenilebilir Meyve Biyoçeşitliliği: Önemli Bir Kültürel Miras Unsuru," Tarih Boyunca Anadolu-Gürcistan İlişkileri Uluslararası Sempozyumu, Erzurum, Turkey, 2018
Ercişli, Sezai Et Al. "Uzundere Bölgesinde Yabani Yenilebilir Meyve Biyoçeşitliliği: Önemli Bir Kültürel Miras Unsuru." Tarih Boyunca Anadolu-Gürcistan İlişkileri Uluslararası Sempozyumu , Erzurum, Turkey, pp.1-5, 2018
Ercişli, S. Et Al. (2018) . "Uzundere Bölgesinde Yabani Yenilebilir Meyve Biyoçeşitliliği: Önemli Bir Kültürel Miras Unsuru." Tarih Boyunca Anadolu-Gürcistan İlişkileri Uluslararası Sempozyumu , Erzurum, Turkey, pp.1-5.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sezai ERCİŞLİ Et Al. }, title={Uzundere Bölgesinde Yabani Yenilebilir Meyve Biyoçeşitliliği: Önemli Bir Kültürel Miras Unsuru}, congress name={Tarih Boyunca Anadolu-Gürcistan İlişkileri Uluslararası Sempozyumu}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2018}, pages={1-5} }