Atıf Formatları
İnfüze Zeytin Yaprağı Çayının Bazı Fiziksel Özellikleri ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine İnfüzyon Sıcaklığı ve Partikül Büyüklüğünün Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ŞENGÜL Et Al. , "Effect of Infusion Temperature and Particle Size on Some Physical Properties and Antioxidant Activity of Infused Olive Leaf Tea," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3, pp.1128-1143, 2024

ŞENGÜL, M. Et Al. 2024. Effect of Infusion Temperature and Particle Size on Some Physical Properties and Antioxidant Activity of Infused Olive Leaf Tea. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3 , 1128-1143.

ŞENGÜL, M., AKSOY, S., & KARAKÜTÜK, İ. A., (2024). Effect of Infusion Temperature and Particle Size on Some Physical Properties and Antioxidant Activity of Infused Olive Leaf Tea. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3, 1128-1143.

ŞENGÜL, Memnune, Sefa AKSOY, And İsa Arslan KARAKÜTÜK. "Effect of Infusion Temperature and Particle Size on Some Physical Properties and Antioxidant Activity of Infused Olive Leaf Tea," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3, 1128-1143, 2024

ŞENGÜL, Memnune Et Al. "Effect of Infusion Temperature and Particle Size on Some Physical Properties and Antioxidant Activity of Infused Olive Leaf Tea." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3, pp.1128-1143, 2024

ŞENGÜL, M. AKSOY, S. And KARAKÜTÜK, İ. A. (2024) . "Effect of Infusion Temperature and Particle Size on Some Physical Properties and Antioxidant Activity of Infused Olive Leaf Tea." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3, pp.1128-1143.

@article{article, author={Memnune ŞENGÜL Et Al. }, title={Effect of Infusion Temperature and Particle Size on Some Physical Properties and Antioxidant Activity of Infused Olive Leaf Tea}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2024, pages={1128-1143} }