S. SUMER And R. YANIK, "Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması," International Journal of Academic Value Studies (Javstudies JAVS) , vol.7, no.3, pp.368-374, 2021
SUMER, S. And YANIK, R. 2021. Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması. International Journal of Academic Value Studies (Javstudies JAVS) , vol.7, no.3 , 368-374.
SUMER, S., & YANIK, R., (2021). Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması. International Journal of Academic Value Studies (Javstudies JAVS) , vol.7, no.3, 368-374.
SUMER, Serpil, And Ramazan YANIK. "Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması," International Journal of Academic Value Studies (Javstudies JAVS) , vol.7, no.3, 368-374, 2021
SUMER, Serpil S. And YANIK, Ramazan. "Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması." International Journal of Academic Value Studies (Javstudies JAVS) , vol.7, no.3, pp.368-374, 2021
SUMER, S. And YANIK, R. (2021) . "Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması." International Journal of Academic Value Studies (Javstudies JAVS) , vol.7, no.3, pp.368-374.
@article{article, author={Serpil SUMER ADİN And author={Ramazan YANIK}, title={Gıda İşletmelerinde Üretim Reçetesinin Denetim Yönünden Ele Alınması}, journal={International Journal of Academic Value Studies (Javstudies JAVS)}, year=2021, pages={368-374} }