M. ŞENGÜL Et Al. , "Avokado ve Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri.," Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1, 2016
ŞENGÜL, M. Et Al. 2016. Avokado ve Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri.. Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , (İstanbul, Turkey), 1.
ŞENGÜL, M., TOPDAŞ, E. F., ÜNVER, H., & ODUNKIRAN, A., (2016). Avokado ve Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri. . Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi (pp.1). İstanbul, Turkey
ŞENGÜL, Memnune Et Al. "Avokado ve Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri.," Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Turkey, 2016
ŞENGÜL, Memnune Et Al. "Avokado ve Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri.." Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1, 2016
ŞENGÜL, M. Et Al. (2016) . "Avokado ve Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri.." Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Memnune ŞENGÜL Et Al. }, title={Avokado ve Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri.}, congress name={Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2016}, pages={1} }