E. E. Karaman And N. Çetinkaya, "Gıda Tercihinde Duyuların Rolü: Tat Duyusunun Tat Testi İleDemografik Özelliklere Göre Farklılığının Tespiti," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2, pp.889-904, 2020
Karaman, E. E. And Çetinkaya, N. 2020. Gıda Tercihinde Duyuların Rolü: Tat Duyusunun Tat Testi İleDemografik Özelliklere Göre Farklılığının Tespiti. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2 , 889-904.
Karaman, E. E., & Çetinkaya, N., (2020). Gıda Tercihinde Duyuların Rolü: Tat Duyusunun Tat Testi İleDemografik Özelliklere Göre Farklılığının Tespiti. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2, 889-904.
Karaman, Elif, And Neslihan SERÇEOĞLU. "Gıda Tercihinde Duyuların Rolü: Tat Duyusunun Tat Testi İleDemografik Özelliklere Göre Farklılığının Tespiti," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2, 889-904, 2020
Karaman, Elif E. And Çetinkaya, Neslihan. "Gıda Tercihinde Duyuların Rolü: Tat Duyusunun Tat Testi İleDemografik Özelliklere Göre Farklılığının Tespiti." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2, pp.889-904, 2020
Karaman, E. E. And Çetinkaya, N. (2020) . "Gıda Tercihinde Duyuların Rolü: Tat Duyusunun Tat Testi İleDemografik Özelliklere Göre Farklılığının Tespiti." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2, pp.889-904.
@article{article, author={Elif Esma Karaman And author={Neslihan SERÇEOĞLU}, title={Gıda Tercihinde Duyuların Rolü: Tat Duyusunun Tat Testi İleDemografik Özelliklere Göre Farklılığının Tespiti}, journal={Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={889-904} }