E. F. TOPDAŞ Et Al. , "Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi," Academic Food Journal , vol.9, pp.6-10, 2011
TOPDAŞ, E. F. Et Al. 2011. Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi. Academic Food Journal , vol.9 , 6-10.
TOPDAŞ, E. F., BAŞLAR, M., & ERTUGAY, M. F., (2011). Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi. Academic Food Journal , vol.9, 6-10.
TOPDAŞ, Elif, MEHMET BAŞLAR, And MUSTAFA FATİH ERTUGAY. "Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi," Academic Food Journal , vol.9, 6-10, 2011
TOPDAŞ, Elif F. Et Al. "Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi." Academic Food Journal , vol.9, pp.6-10, 2011
TOPDAŞ, E. F. BAŞLAR, M. And ERTUGAY, M. F. (2011) . "Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi." Academic Food Journal , vol.9, pp.6-10.
@article{article, author={Elif Feyza TOPDAŞ Et Al. }, title={Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi}, journal={Academic Food Journal}, year=2011, pages={6-10} }