A. N. Mevlüt Et Al. Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları. Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ofset Tesisi2000, pp.295
N. Mevlüt, A. Et Al. 2000. Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları . Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ofset Tesisi, Erzurum.
N. Mevlüt, A., Kocaman, E. M., & Aras, M. S., (2000). Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları . Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ofset Tesisi.
N. Mevlüt, Aras, Esat Mahmut KOCAMAN, And M. Sıtkı Aras. Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları . Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ofset Tesisi, 2000
N. Mevlüt, Aras N. Et Al. Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları . Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ofset Tesisi, 2000.
N. Mevlüt, A. Kocaman, E. M. And Aras, M. S. (2000) Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları . 500th edn. Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ofset Tesisi.
@book{book, author={Aras N. Mevlüt Et Al. }, title={Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları}, publisher={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ofset Tesisi}, year={2000} }