E. Denk, "Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak," Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS) , vol.7, no.2, pp.59-79, 2023
Denk, E. 2023. Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS) , vol.7, no.2 , 59-79.
Denk, E., (2023). Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS) , vol.7, no.2, 59-79.
Denk, Erkan. "Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak," Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS) , vol.7, no.2, 59-79, 2023
Denk, Erkan. "Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak." Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS) , vol.7, no.2, pp.59-79, 2023
Denk, E. (2023) . "Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak." Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS) , vol.7, no.2, pp.59-79.
@article{article, author={Erkan DENK}, title={Erzurum Mutfak Kültürünün Sahip Olduğu Zenginliğin Mutfak Turizmi Açısından Farkında Olmak}, journal={Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi (IJTEBS)}, year=2023, pages={59-79} }