İ. ÇELİK And H. G. KOTANCILAR, "Farklı Bileşimdeki Kabartma Tozlarının Kek Kalitesi Üzerine Etkisi," Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6, pp.5-16, 1998
ÇELİK, İ. And KOTANCILAR, H. G. 1998. Farklı Bileşimdeki Kabartma Tozlarının Kek Kalitesi Üzerine Etkisi. Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6 , 5-16.
ÇELİK, İ., & KOTANCILAR, H. G., (1998). Farklı Bileşimdeki Kabartma Tozlarının Kek Kalitesi Üzerine Etkisi. Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6, 5-16.
ÇELİK, İLYAS, And Halis Gürbüz KOTANCILAR. "Farklı Bileşimdeki Kabartma Tozlarının Kek Kalitesi Üzerine Etkisi," Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6, 5-16, 1998
ÇELİK, İLYAS And KOTANCILAR, Halis G. . "Farklı Bileşimdeki Kabartma Tozlarının Kek Kalitesi Üzerine Etkisi." Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6, pp.5-16, 1998
ÇELİK, İ. And KOTANCILAR, H. G. (1998) . "Farklı Bileşimdeki Kabartma Tozlarının Kek Kalitesi Üzerine Etkisi." Un Mamülleri Dünyası Dergisi , vol.6, pp.5-16.
@article{article, author={İLYAS ÇELİK And author={Halis Gürbüz KOTANCILAR}, title={Farklı Bileşimdeki Kabartma Tozlarının Kek Kalitesi Üzerine Etkisi}, journal={Un Mamülleri Dünyası Dergisi}, year=1998, pages={5-16} }