M. ŞENGÜL And S. ÇAKMAKÇI, "Erzincan Şavak Tulum peynirinden izole edilen Lactobacillus ların Mikrobiyal İdentifikasyon Sistem MIS kullanılarak tanımlanması," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.407-414, 2002
ŞENGÜL, M. And ÇAKMAKÇI, S. 2002. Erzincan Şavak Tulum peynirinden izole edilen Lactobacillus ların Mikrobiyal İdentifikasyon Sistem MIS kullanılarak tanımlanması. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 407-414.
ŞENGÜL, M., & ÇAKMAKÇI, S., (2002). Erzincan Şavak Tulum peynirinden izole edilen Lactobacillus ların Mikrobiyal İdentifikasyon Sistem MIS kullanılarak tanımlanması . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.407-414). Ankara, Turkey
ŞENGÜL, Mustafa, And Songül ÇAKMAKÇI. "Erzincan Şavak Tulum peynirinden izole edilen Lactobacillus ların Mikrobiyal İdentifikasyon Sistem MIS kullanılarak tanımlanması," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002
ŞENGÜL, Mustafa And ÇAKMAKÇI, Songül. "Erzincan Şavak Tulum peynirinden izole edilen Lactobacillus ların Mikrobiyal İdentifikasyon Sistem MIS kullanılarak tanımlanması." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.407-414, 2002
ŞENGÜL, M. And ÇAKMAKÇI, S. (2002) . "Erzincan Şavak Tulum peynirinden izole edilen Lactobacillus ların Mikrobiyal İdentifikasyon Sistem MIS kullanılarak tanımlanması." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.407-414.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa ŞENGÜL And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Erzincan Şavak Tulum peynirinden izole edilen Lactobacillus ların Mikrobiyal İdentifikasyon Sistem MIS kullanılarak tanımlanması}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={407-414} }