F. N. ÜNAL Et Al. , "TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3, pp.555-563, 2020
ÜNAL, F. N. Et Al. 2020. TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3 , 555-563.
ÜNAL, F. N., Kalyas, A., GÜRBÜZ KAÇAN, Z., ŞENGÜL, M., & ÜRKEK, B., (2020). TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3, 555-563.
ÜNAL, Fatma Et Al. "TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3, 555-563, 2020
ÜNAL, Fatma N. Et Al. "TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3, pp.555-563, 2020
ÜNAL, F. N. Et Al. (2020) . "TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3, pp.555-563.
@article{article, author={Fatma Nur ÜNAL Et Al. }, title={TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2020, pages={555-563} }