Ş. ÇELEBİ And H. Karaca, "Yumurtanın Besin Değeri, Kolesterol İçeriği ve Yumurtayı n-3 Yağ Asitleri Bakımından Zenginleştirmeye Yönelik Çalışmalar.," Journal Of The Faculty Of Agriculture Kyushu University , vol.37, pp.257-265, 2006
ÇELEBİ, Ş. And Karaca, H. 2006. Yumurtanın Besin Değeri, Kolesterol İçeriği ve Yumurtayı n-3 Yağ Asitleri Bakımından Zenginleştirmeye Yönelik Çalışmalar.. Journal Of The Faculty Of Agriculture Kyushu University , vol.37 , 257-265.
ÇELEBİ, Ş., & Karaca, H., (2006). Yumurtanın Besin Değeri, Kolesterol İçeriği ve Yumurtayı n-3 Yağ Asitleri Bakımından Zenginleştirmeye Yönelik Çalışmalar.. Journal Of The Faculty Of Agriculture Kyushu University , vol.37, 257-265.
ÇELEBİ, Şaban, And Hatice Karaca. "Yumurtanın Besin Değeri, Kolesterol İçeriği ve Yumurtayı n-3 Yağ Asitleri Bakımından Zenginleştirmeye Yönelik Çalışmalar.," Journal Of The Faculty Of Agriculture Kyushu University , vol.37, 257-265, 2006
ÇELEBİ, Şaban And Karaca, Hatice. "Yumurtanın Besin Değeri, Kolesterol İçeriği ve Yumurtayı n-3 Yağ Asitleri Bakımından Zenginleştirmeye Yönelik Çalışmalar.." Journal Of The Faculty Of Agriculture Kyushu University , vol.37, pp.257-265, 2006
ÇELEBİ, Ş. And Karaca, H. (2006) . "Yumurtanın Besin Değeri, Kolesterol İçeriği ve Yumurtayı n-3 Yağ Asitleri Bakımından Zenginleştirmeye Yönelik Çalışmalar.." Journal Of The Faculty Of Agriculture Kyushu University , vol.37, pp.257-265.
@article{article, author={Şaban ÇELEBİ And author={Hatice Karaca}, title={Yumurtanın Besin Değeri, Kolesterol İçeriği ve Yumurtayı n-3 Yağ Asitleri Bakımından Zenginleştirmeye Yönelik Çalışmalar.}, journal={Journal Of The Faculty Of Agriculture Kyushu University}, year=2006, pages={257-265} }