E. AKSAKAL Et Al. , "Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler," Türkiye 10. Gıda Kongres. , Erzurum, Turkey, 2008
AKSAKAL, E. Et Al. 2008. Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler. Türkiye 10. Gıda Kongres. , (Erzurum, Turkey).
AKSAKAL, E., ÖZDEMİR, N., ERDOĞAN, O., & ÇİLTAŞ, A., (2008). Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler . Türkiye 10. Gıda Kongres., Erzurum, Turkey
AKSAKAL, Ercüment Et Al. "Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler," Türkiye 10. Gıda Kongres., Erzurum, Turkey, 2008
AKSAKAL, Ercüment Et Al. "Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler." Türkiye 10. Gıda Kongres. , Erzurum, Turkey, 2008
AKSAKAL, E. Et Al. (2008) . "Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler." Türkiye 10. Gıda Kongres. , Erzurum, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ercüment AKSAKAL Et Al. }, title={Su Ürünlerinde Gıda Orijin Tespitinde Yaygın Kullanılan Moleküler Teknikler}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongres.}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}}