K. Özturhan Et Al. , "Erzurum da Tüketime Sunulan Buğday Unlarının Toplam Aflatoksin B1 ve Okratoksin A Yönünden İncelenmesi," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2, pp.172-176, 2007
Özturhan, K. Et Al. 2007. Erzurum da Tüketime Sunulan Buğday Unlarının Toplam Aflatoksin B1 ve Okratoksin A Yönünden İncelenmesi. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2 , 172-176.
Özturhan, K., Ünsal, C., Karakaya, Y., Atasever, M., Ceylan, Z. G., & Aydemir Atasever, M., (2007). Erzurum da Tüketime Sunulan Buğday Unlarının Toplam Aflatoksin B1 ve Okratoksin A Yönünden İncelenmesi. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2, 172-176.
Özturhan, Korhan Et Al. "Erzurum da Tüketime Sunulan Buğday Unlarının Toplam Aflatoksin B1 ve Okratoksin A Yönünden İncelenmesi," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2, 172-176, 2007
Özturhan, Korhan Et Al. "Erzurum da Tüketime Sunulan Buğday Unlarının Toplam Aflatoksin B1 ve Okratoksin A Yönünden İncelenmesi." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2, pp.172-176, 2007
Özturhan, K. Et Al. (2007) . "Erzurum da Tüketime Sunulan Buğday Unlarının Toplam Aflatoksin B1 ve Okratoksin A Yönünden İncelenmesi." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.2, pp.172-176.
@article{article, author={Korhan Özturhan Et Al. }, title={Erzurum da Tüketime Sunulan Buğday Unlarının Toplam Aflatoksin B1 ve Okratoksin A Yönünden İncelenmesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2007, pages={172-176} }