Atıf Formatları
Investigation of E coli O157 and Salmonella spp in marketed sausage and bacon
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. DİNÇ Et Al. , "Investigation of E coli O157 and Salmonella spp in marketed sausage and bacon," XII. Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi , 2016

DİNÇ, G. Et Al. 2016. Investigation of E coli O157 and Salmonella spp in marketed sausage and bacon. XII. Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi .

DİNÇ, G., CENGİZ, S., & Ata, Z., (2016). Investigation of E coli O157 and Salmonella spp in marketed sausage and bacon . XII. Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi

DİNÇ, GÖKÇEN, Seyda CENGİZ, And Zafer Ata. "Investigation of E coli O157 and Salmonella spp in marketed sausage and bacon," XII. Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, 2016

DİNÇ, GÖKÇEN Et Al. "Investigation of E coli O157 and Salmonella spp in marketed sausage and bacon." XII. Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi , 2016

DİNÇ, G. CENGİZ, S. And Ata, Z. (2016) . "Investigation of E coli O157 and Salmonella spp in marketed sausage and bacon." XII. Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖKÇEN DİNÇ Et Al. }, title={Investigation of E coli O157 and Salmonella spp in marketed sausage and bacon}, congress name={XII. Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi}, city={}, country={}, year={2016}}