H. Aktaş, "ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FERMENTE SÜT ÜRÜNÜ OLAN TULUM PEYNİRİNİN MİKROBİYOTASININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALAR," 6. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU , Mersin, Turkey, pp.1-17, 2024
Aktaş, H. 2024. ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FERMENTE SÜT ÜRÜNÜ OLAN TULUM PEYNİRİNİN MİKROBİYOTASININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALAR. 6. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU , (Mersin, Turkey), 1-17.
Aktaş, H., (2024). ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FERMENTE SÜT ÜRÜNÜ OLAN TULUM PEYNİRİNİN MİKROBİYOTASININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALAR . 6. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU (pp.1-17). Mersin, Turkey
Aktaş, Haktan. "ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FERMENTE SÜT ÜRÜNÜ OLAN TULUM PEYNİRİNİN MİKROBİYOTASININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALAR," 6. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Mersin, Turkey, 2024
Aktaş, Haktan. "ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FERMENTE SÜT ÜRÜNÜ OLAN TULUM PEYNİRİNİN MİKROBİYOTASININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALAR." 6. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU , Mersin, Turkey, pp.1-17, 2024
Aktaş, H. (2024) . "ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FERMENTE SÜT ÜRÜNÜ OLAN TULUM PEYNİRİNİN MİKROBİYOTASININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALAR." 6. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU , Mersin, Turkey, pp.1-17.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Haktan AKTAŞ}, title={ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FERMENTE SÜT ÜRÜNÜ OLAN TULUM PEYNİRİNİN MİKROBİYOTASININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALAR}, congress name={6. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2024}, pages={1-17} }