S. ÇAKMAKÇI, "Peynir lezzeti ve oluşumu II," Gıda , vol.21, pp.269-272, 1996
ÇAKMAKÇI, S. 1996. Peynir lezzeti ve oluşumu II. Gıda , vol.21 , 269-272.
ÇAKMAKÇI, S., (1996). Peynir lezzeti ve oluşumu II. Gıda , vol.21, 269-272.
ÇAKMAKÇI, Songül. "Peynir lezzeti ve oluşumu II," Gıda , vol.21, 269-272, 1996
ÇAKMAKÇI, Songül. "Peynir lezzeti ve oluşumu II." Gıda , vol.21, pp.269-272, 1996
ÇAKMAKÇI, S. (1996) . "Peynir lezzeti ve oluşumu II." Gıda , vol.21, pp.269-272.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Peynir lezzeti ve oluşumu II}, journal={Gıda}, year=1996, pages={269-272} }