S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi," XII. Biyoteknoloji Kongresi , Ayvalık/Balıkesir, Turkey, 2001
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 2001. Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi. XII. Biyoteknoloji Kongresi , (Ayvalık/Balıkesir, Turkey).
ÇAKMAKÇI, S., TÜRKOĞLU, H., & TURGUT, T., (2001). Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi . XII. Biyoteknoloji Kongresi, Ayvalık/Balıkesir, Turkey
ÇAKMAKÇI, Songül, HÜSEYİN TÜRKOĞLU, And Tamer TURGUT. "Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi," XII. Biyoteknoloji Kongresi, Ayvalık/Balıkesir, Turkey, 2001
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi." XII. Biyoteknoloji Kongresi , Ayvalık/Balıkesir, Turkey, 2001
ÇAKMAKÇI, S. TÜRKOĞLU, H. And TURGUT, T. (2001) . "Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi." XII. Biyoteknoloji Kongresi , Ayvalık/Balıkesir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Süt ve yoğurdun B2 vitamini ve bazı mikroorganizma içeriğinin muhafaza süresince değişimi}, congress name={XII. Biyoteknoloji Kongresi}, city={Ayvalık/Balıkesir}, country={Turkey}, year={2001}}