A. KAVAZ And M. YÜKSEL, "Probiyotik kültür kullanılarak üretilen fermente süt ürünlerinin insan sağlığı üzerine etkileri," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2013
KAVAZ , A. And YÜKSEL, M. 2013. Probiyotik kültür kullanılarak üretilen fermente süt ürünlerinin insan sağlığı üzerine etkileri. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
KAVAZ , A., & YÜKSEL, M., (2013). Probiyotik kültür kullanılarak üretilen fermente süt ürünlerinin insan sağlığı üzerine etkileri . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
KAVAZ , Arzu, And Mehmet YÜKSEL. "Probiyotik kültür kullanılarak üretilen fermente süt ürünlerinin insan sağlığı üzerine etkileri," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2013
KAVAZ , Arzu K. And YÜKSEL, Mehmet. "Probiyotik kültür kullanılarak üretilen fermente süt ürünlerinin insan sağlığı üzerine etkileri." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2013
KAVAZ , A. And YÜKSEL, M. (2013) . "Probiyotik kültür kullanılarak üretilen fermente süt ürünlerinin insan sağlığı üzerine etkileri." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Arzu KAVAZ YÜKSEL And author={Mehmet YÜKSEL}, title={Probiyotik kültür kullanılarak üretilen fermente süt ürünlerinin insan sağlığı üzerine etkileri}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2013}}