S. Özyürek Et Al. , "Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı Ete Bakış Açılarının Değerlendirilmesi," Erzincan University Journal of Science and Technology , vol.12, no.1, pp.263-273, 2019
Özyürek, S. Et Al. 2019. Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı Ete Bakış Açılarının Değerlendirilmesi. Erzincan University Journal of Science and Technology , vol.12, no.1 , 263-273.
Özyürek, S., Çebi, K., Türkyılmaz, D., Esenbuğa, N., Dağdelen, Ü., & Yaprak, M., (2019). Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı Ete Bakış Açılarının Değerlendirilmesi. Erzincan University Journal of Science and Technology , vol.12, no.1, 263-273.
Özyürek, Selçuk Et Al. "Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı Ete Bakış Açılarının Değerlendirilmesi," Erzincan University Journal of Science and Technology , vol.12, no.1, 263-273, 2019
Özyürek, Selçuk Et Al. "Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı Ete Bakış Açılarının Değerlendirilmesi." Erzincan University Journal of Science and Technology , vol.12, no.1, pp.263-273, 2019
Özyürek, S. Et Al. (2019) . "Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı Ete Bakış Açılarının Değerlendirilmesi." Erzincan University Journal of Science and Technology , vol.12, no.1, pp.263-273.
@article{article, author={Selçuk Özyürek Et Al. }, title={Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı Ete Bakış Açılarının Değerlendirilmesi}, journal={Erzincan University Journal of Science and Technology}, year=2019, pages={263-273} }