H. İ. BİNİCİ Et Al. , "Farklı Oranlarda Turunçgil İlave Edilen Kefirin Fiziksel, Kimyasal, Duyusal ve Organik Madde Profili," Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.20, no.4, pp.871-878, 2023
BİNİCİ, H. İ. Et Al. 2023. Farklı Oranlarda Turunçgil İlave Edilen Kefirin Fiziksel, Kimyasal, Duyusal ve Organik Madde Profili. Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.20, no.4 , 871-878.
BİNİCİ, H. İ., ÖZDEMİR, S., & ÖZDEMİR, C., (2023). Farklı Oranlarda Turunçgil İlave Edilen Kefirin Fiziksel, Kimyasal, Duyusal ve Organik Madde Profili. Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.20, no.4, 871-878.
BİNİCİ, HALİL, Salih ÖZDEMİR, And Cihat ÖZDEMİR. "Farklı Oranlarda Turunçgil İlave Edilen Kefirin Fiziksel, Kimyasal, Duyusal ve Organik Madde Profili," Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.20, no.4, 871-878, 2023
BİNİCİ, HALİL İ. Et Al. "Farklı Oranlarda Turunçgil İlave Edilen Kefirin Fiziksel, Kimyasal, Duyusal ve Organik Madde Profili." Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.20, no.4, pp.871-878, 2023
BİNİCİ, H. İ. ÖZDEMİR, S. And ÖZDEMİR, C. (2023) . "Farklı Oranlarda Turunçgil İlave Edilen Kefirin Fiziksel, Kimyasal, Duyusal ve Organik Madde Profili." Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.20, no.4, pp.871-878.
@article{article, author={HALİL İBRAHİM BİNİCİ Et Al. }, title={Farklı Oranlarda Turunçgil İlave Edilen Kefirin Fiziksel, Kimyasal, Duyusal ve Organik Madde Profili}, journal={Journal of Tekirdag Agricultural Faculty}, year=2023, pages={871-878} }